onsdag 20 februari 2013

Lyckliga jag!

Idag har jag köpt en tidning. Den handlar om inredning och trädgård och visar upp hur fint man kan ha det runt omkring sig. För det mesta brukar inredningen och färgerna vara rena, vita, ljusa och diskreta men i ett reportage sprakar det av glada färger. Starkt gult, starkt rosa och grönt om vartannat. Hon virkar!

-Åh, vad hon måste vara lycklig som omger sig med så glada färger! hör jag mig själv säga till maken i samma stund som en annan tanke far genom huvudet. Nämligen den att hemma hos oss är det inrett i beige/ brunt/ vitt. Hur kul låter det?! Och det är jag som har valt. Det går inte att skylla på någon annan.

Börjar genast att tänka för mig själv, som ett försvar till att jag visst är lycklig jag också trots den beiga färgskalan, att det är ju harmoniska färger hemma hos oss och de är lätta att kombinera. Det går att sätta färgklickar till och jag köpte ju citrongula badlakan förra sommaren. Faktiskt!

Jag är lycklig! Trots vårt brun-beiga vintage/ romantiskt inredda hem. Just nu virkar jag rosa crocodile-stitch och till sommaren ska jag så knallgula ringblommor! Så det så!
1 kommentar:

  1. Underbart!

    Det är vackert och harmoniskt med beige och vitt!

    Du kan pimpa med Vackra pasteller på våren, och sprakande höstfärger i september! Det är det som gör det så bra! Förändring ständig förändring!


    SvaraRadera