måndag 22 september 2014

Härliga helg!

Den här helgen har det hunnits med mycket! Jag har vart i stugan och klippt gräs och flyttat pioner och hoppas hoppas att de överlever och kan leva vidare. Vilka rötter. De var nog planterade när stugan byggdes eller strax efter. 


Det växer höstaster på några ställen. Vissa hade lagt sig sådär tråkigt ner och behövdes bindas upp. I min iver råkade visst spaden komma med... 


Jag hämtade också upp en föredetta arbetskompis och åkte på spinnrock café. Ååå vad kul vi hade! Gulgrön ull färgad med kallfärg och röd ull färgad med kool aid blandades och spanns. Ikväll kedjetvinnade jag den. Alldeles för mycket!!! Mindre twist Maria! 
Innan jag visste ordet av hade jag härvlat av den också. Då, när det var försent, erinrade jag mig att jag läst någonstans att man kunde köra den åt andra hållet. För att få härvan mer balanserad. Suck! Ja ja. Det kanske går att få ordning på den ändå. Om jag spänner upp den på garnvindan kanske och spinner baklänges. 





1 kommentar:

  1. Tack snälla!! Tapeten är en William Morris. Det låter häftigt med spinnrockscafe och säkert jättekul oxå. Ha det fint. Kram Anna

    SvaraRadera