tisdag 20 mars 2012

Virkad bolero i lingarn

Virkat färdigt en bolero i lingarn. Det har varit lite knåpande med den för garnet låg på härvor som först skulle nystas. Det innebär inspirationsstopp en stund.

Mönstret är hämtat från Garnstudio. Det skulle egentligen ha virkats i bomullsgarn men jag tyckte linet var så vackert. Färgen känns också användbar. Den går till de flesta andra färger.


6 kommentarer:

 1. vad snygg den blev i lingarn, hur mycket garn gick det åt? jag har aldrig stickat eller virkat i lingarn men någon gång ska jag för det är verkligen fint och så är det ett skönt material att ha på sig.

  SvaraRadera
 2. Tack! Det gick åt nästan exakt åtta härvor. Köpte nio härvor för att vara på den säkra sidan. Det går ju alltid att hitta på något annat med den oanvända. Den är virkad i minsta storleken.

  SvaraRadera
 3. Oj!! Gud vilken fin! Vad duktig du är!! Den är jättevacker och jag ser den framför mig tillsammans med en klänning i sommar. Du har rätt i att färgen är väldigt användbar och garnet är oerhört vackert. =)

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt fin!

  SvaraRadera
 5. Tack vad snälla ni är! Ja till en klänning men också till byxor. Kan tänka att den går att ha både till jeans och lite snyggare.

  SvaraRadera