torsdag 10 maj 2012

Skogspromenad

Det är härligt att komma ut i skogens lugn och det försöker jag göra så ofta jag kan. Har förmånen att bo nära både skog, vatten och landsbygd med åkrar runt knuten. Men ibland så undrar man allt... Hur tänkte man här? Förmodligen inte alls! Varför inte i en soppåse i en soptunna? Sådana vansinniga mängder är det ju inte så att det inte skulle få plats, men här, ute i skogen...?


Den lilla hunden är i alla fall glad och skuttar vidare. Härligt med hundar! De lever för stunden. Glada och positiva. 


 

Snart tänker även jag på annat. Som den härliga luften efter att det regnat. Just det ja! Det har regnat rätt ordentligt här. Det är lerigt och söligt. Det gäller att se upp, eller snarare ner, var man sätter fötterna. Jag vet att det inte tjänar något till att ställa sig Varför-frågor, men idag kan jag inte låta bli! Varför glömde jag mina stövlar i stugan och varför har jag bara ett par? När man är ute i ur och skur med hund och /eller gräver i sin trädgård behöver man ha ett par extra. Det måste fixas snarast! Under tiden klafsar jag vidare i mina gympaskor och tänker att det värsta som kan hända är ju att jag blir blöt om fötterna. Raggsockar har jag gott om när jag väl kommer hem.


 Får försöka tänka lite som en glad jycke. 
Trevlig dag alla bloggare och bloggläsare!

1 kommentar:

  1. Tack för besöket på hemsidan :-), är i valet o kvalet om den ska få vila ett tag.....men här händer det grejer, så ni har såna idioter hos er med som bara kastar ut saker äh jag fattar det inte. Ha det bäst nu är det jobb som gäller hela långa helgen. // Malin E

    SvaraRadera